Novosti

POSLUŠAJ GLAS PRIRODE u Gradskoj knjižnici Zadar!

Pozivamo Vas da nam se pridružite na velikom događaju „POSLUŠAJ GLAS PRIRODE“, u subotu, 25.05.2024. u Gradskoj knjižnici Zadar koji je namijenjen svim ljubiteljima prirode s kvizovima, igrama i nagradama za cijelu obitelj.

Kroz edukativne radionice, predavanja, zanimljive igre, kviz i puno nagrada koje pripremaju naši šaptači prirodi – (djelatnici javnih ustanova zaštićenih dijelova prirode u Zadarskoj županiji i s prostora cijelog Velebita) upoznajte znane i neznane prirodne vrijednosti. Vrijeme je da čujemo i njihov glas!

Povedite prijatelje i obitelj u subotu 25.5. na manifestaciju i zajedno poslušajte što nam priroda ima za reći. Vaša prisutnost čini razliku – budite dio promjene koju želimo vidjeti u svijetu.

Sudjeluju: JU NP Paklenica, JU NP Sjeverni Velebit, JU PP Vransko jezero, JU PP Velebit, JU PP Telašćica, JU Natura Jadera, Gradska knjižnica Zadar, Ministarstvo zaštite okoliša i zelene tranzicije.

Pripremili smo za vas sljedeće radionice:

Pridružit će nam se na proslavi i Hrvatska gorska služba spašavanja kao nezaobilazan partner zaštićenih područja kao i djeca iz Udruge izviđača „Zarus“.

Budite dio ove naše priče i poslušajte glas prirode!

Plakat
Back to top button
Skip to content