Što raditi?

Adrenalinski park

U jedinstvenom krajoliku, nadomak info centra Crkvine, u šumi pinija smješten je adrenalinski park gdje se možete prepustiti avanturi i testirati svoju spretnost. Hodanje po drvenim gljivama, visećim mostovima i mrežama, penjanje po umjetnoj stijeni te spuštanje zipline-om probudit će pustolova u vama.
Iskusite adrenalinsko uzbuđenje u prirodi i posjetite nas!

  • Zbog ograničenog broja mjesta u adrenalinskom parku, preporučamo provjeru slobodnih termina.
  • Korištenje sprava u adrenalinskom parku prikladno je za djecu od navršenih 7 godina te minimalne visine 140 cm.
  • Molimo da se pridržavate rezerviranih termina. U slučaju kašnjenja termin se prepušta sljedećoj najavljenoj grupi!
  • Na info centrima je moguće gotovinsko i kartično plaćanje.
  • Molimo da zajedno čuvamo naš okoliš pa predlažemo da na proslave umjesto plastičnih čaša, tanjura, pribora i konfeta ponesete biorazgradivu alternativu te sa sobom odnesete otpad.
  • Uz kupnju ulaznica u adrenalinski park potrebno je kupiti i osnovnu ulaznicu u Park prirode Vransko jezero! Osim boravka na području ornitološkog rezervata, osnovnom ulaznicom možete posjetiti info centre vidikovac Kamenjak i lučica Prosika.

NAJAVE I DODATNE INFORMACIJE:

Telefon: +385 (0)23 383 181 svaki radni dan (pon-pet) od 07:00 do 15:00 sati (ured u Biogradu na Moru) ili Email: info@pp-vransko-jezero.hr

Cijene ulaznica u adrenalinski park je 10,5 eur za djecu i 13,5 eur za odrasle (u cijenu je uključena i ulaznica u Park prirode).

Ulaznica u adrenalinski park uključuje korištenje obje staze adrenalinskog parka (staza 2 m visine i 3 m visine).
Obitelji korisnice e-Dječje kartice ”Mudrice” ostvaruju popust na ulaznicu u adrenalinski park (za jedno dijete 10%, dvoje 20% i troje 30 %).

 

ADRENALINSKE PROSLAVE ROĐENDANA

 

Proslave rođendana u adrenalinskom parku.pdf

NAJAVA

Proslave rođendana potrebno je najaviti barem tjedan dana ranije na broj telefona: +385 (0)23 383 181 ili Email: info@pp-vransko-jezero.hr Vrijeme proslave ograničeno je na 2 sata i 30 minuta i u tom vremenu adrenalinski park je otvoren za ostale posjetitelje.

CIJENA

Cijena rođendanskog paketa iznosi 105 eur (10 uzvanika + slavljenik/ca). U cijenu je uključeno korištenje adrenalinskog parka, stol i ulaznica u Park prirode. Za svakog dodatnog uzvanika koji koristi sprave naplaćuje se 10,5 eur. Za sve koji borave na prostoru Parka, neovisno o tome koriste li sprave potrebno je platiti osnovnu ulaznicu.

DOLAZAK

Potrebno je doći u dogovoreno vrijeme te se držati predviđene satnice. U slučaju otkazivanja termina, akontacija se zadržava. U iznimnim situacijama (npr. bolest djeteta, nepovoljni vremenski uvjeti), moguće je prolongirati termin proslave, bez dodatne naknade.

UVJETI KORIŠTENJA

Minimalna visina za korištenje sprava je 140 cm. Korisnici sprava dobiti će sigurnosnu opremu koja uključuje pojas, kacigu te rukavice. Opremu namješta djelatnik Parka koji će pojasniti način korištenja sprava. Korisnici donose svoju hranu, piće te višekratni ili papirnati pribor za jelo. Plastične konfete i balone nije dozvoljeno koristiti. Potrebno je odnijeti otpad sa sobom.

VAŽNE NAPOMENE

OBAVEZNA JE PRISUTNOST ODRASLE OSOBE ZA VRIJEME TRAJANJA ROĐENDANSKE PROSLAVE!

DJELATNIK PARKA ZADUŽEN JE ZA OPREMANJE KORISNIKA I POMOĆ U SLUČAJU POTREBE.

MOLIMO KORISNIKE DA SE PRIDRŽAVAJU TERMINA DOLASKA, ALI I ODLASKA.

Adrenalinski park na Vranskom jezeru je savršeni spoj aktivnosti i prirode za nezaboravnu proslavu dječjeg rođendana!

Back to top button
Skip to content