Kreativna radionica za djecu izrade maski ptica  – Maskenbal ptica

Kreativna radionica za djecu izrade maski ptica – Maskenbal ptica

Povodom obilježavanja Svjetskog dana močvarnih staništa pozivamo svu zainteresiranu djecu na kreativno-edukativnu radionicu koja će se održati u Turističko informativnom centru u Biogradu na Moru, Trg hrvatskih velikana 20, 22. veljače 2022. godine u trajanju od 10:00 – 12:00 sati.

Izrađivanjem maski ptica močvarica djeca će se upoznati s različitim vrstama ptica, uočit će razlike među njima te na kreativan način interpretirati masku odabrane ptice. Svi potrebni materijali i pribor bit će osigurani. Maske će se izrađivati pod vodstvom edukatora JU Park prirode Vransko jezero, a sudjelovanje je besplatno.

kreativna-radionica-za-djecu-izrade-maski-ptica-maskenbal-ptica-plakat

Plakat

Zbog ograničenog broja sudionika molimo da svi zainteresirani roditelji prijave djecu za sudjelovanje najkasnije do 21. veljače  u 14 sati na e-mail adresu: strucna.sluzba@pp-vransko-jezero.hr ili telefon 023/383-181.

Ovogodišnja tema Svjetskog dana močvarnih staništa naglašava važnost djelovanja i poduzimanja konkretnih koraka za očuvanje i održivo korištenje močvara radi zdravlja ljudi i planeta. Močvare su najugroženiji ekosustavi na Zemlji, nestaju tri puta brže od šuma. Važno je uložiti sve kapacitete – intelektualne, financijske i političke kako bi spasili postojeće i obnovili one koje smo već izgubili.

kreativna-radionica-za-djecu-izrade-maski-ptica-maskenbal-ptica-02 kreativna-radionica-za-djecu-izrade-maski-ptica-maskenbal-ptica-03 kreativna-radionica-za-djecu-izrade-maski-ptica-maskenbal-ptica-04 kreativna-radionica-za-djecu-izrade-maski-ptica-maskenbal-ptica-05

Skip to content