Kreativna radionica izrade makete močvare  – Obnavljajmo vlažna staništa jer volimo Močvare!

Kreativna radionica izrade makete močvare – Obnavljajmo vlažna staništa jer volimo Močvare!

Povodom obilježavanja Svjetskog dana Močvarnih staništa u srijedu, 2. veljače. 2022. godine pozivamo svu zainteresiranu djecu na kreativnu radionicu, koja će se održati u Turističko informativnom centru u Biogradu na Moru, Trg hrvatskih velikana 20, u trajanju od 12:30 – 15:00 sati.

Radionicu izrade makete „Močvara u malom namijenjena je djeci osnovnoškolskog uzrasta. Maketa će se izrađivat od prirodnih materijala prema uputama edukatora JUPP Vransko jezero koji će također osigurati sve potrebne materijale i pribor.

kreativna-radionica-izrade-makete-mocvare-obnavljajmo-vlazna-stanista-jer-volimo-mocvare-plakat

Plakat

Zbog ograničenog broja sudionika molimo da svi zainteresirani roditelji prijave djecu za sudjelovanje najkasnije do 1. veljače  u 14 sati na e-mail adresu: strucna.sluzba@pp-vransko-jezero.hr ili telefon 023/383-181

Ovogodišnja tema Svjetskog dana močvarnih staništa naglašava važnost djelovanja i poduzimanja konkretnih koraka za očuvanje i održivo korištenje močvara radi zdravlja ljudi i planeta. Močvare su najugroženiji ekosustavi na Zemlji, nestaju tri puta brže od šuma. Važno je uložiti sve kapacitete – intelektualne, financijske i političke kako bi spasili postojeće i obnovili one koje smo već izgubili.

kreativna-radionica-izrade-makete-mocvare-obnavljajmo-vlazna-stanista-jer-volimo-mocvare-01 kreativna-radionica-izrade-makete-mocvare-obnavljajmo-vlazna-stanista-jer-volimo-mocvare-02 kreativna-radionica-izrade-makete-mocvare-obnavljajmo-vlazna-stanista-jer-volimo-mocvare-03 kreativna-radionica-izrade-makete-mocvare-obnavljajmo-vlazna-stanista-jer-volimo-mocvare-04 kreativna-radionica-izrade-makete-mocvare-obnavljajmo-vlazna-stanista-jer-volimo-mocvare-05 kreativna-radionica-izrade-makete-mocvare-obnavljajmo-vlazna-stanista-jer-volimo-mocvare-06 kreativna-radionica-izrade-makete-mocvare-obnavljajmo-vlazna-stanista-jer-volimo-mocvare-07 kreativna-radionica-izrade-makete-mocvare-obnavljajmo-vlazna-stanista-jer-volimo-mocvare-08 kreativna-radionica-izrade-makete-mocvare-obnavljajmo-vlazna-stanista-jer-volimo-mocvare-09

Skip to content