Zlatna medalja Parku prirode Vransko jezero u kategoriji Aktivnih turističkih sadržaja u ruralnom prostoru

Zlatna medalja Parku prirode Vransko jezero u kategoriji Aktivnih turističkih sadržaja u ruralnom prostoru

Sinoć se u Zaprešiću, u prostoru Vršilnice i Novih dvora, održala se svečana dodjela nagrada ‘Suncokret ruralnog turizma 2020“.

Parku prirode Vransko jezero dodijeljena  je Zlatna medalja u kategoriji Aktivnih turističkih sadržaja u ruralnom prostoru.

Izuzetno smo radosni da je rad Parka prirode Vransko jezero prepoznat kao ruralni prostor poticanja, razvoja i unaprijeđenja aktivnog turizma.  Zahvaljujemo se  Turističkoj zajednici Zadarske županije  na nominaciji za nagradu Suncokret 2020. i to u kategoriji “Aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru”.

U toj, sedmoj kategoriji, unikatne „sunčane cvjetove“ je nagrađenima uručila osobno Nataša Tramišak, ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, koja je u prigodnom obraćanju istaknula nemjerljivu važnost još snažnije valorizacije i zaštite, kako posebno, ruralnog prostora, tako i prirode općenito.

Posebno se zahvaljujemo  gospođi Dijani Katici iz Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj “Klub članova selo” na prepoznavanju vrijednosti koje Park prirode Vransko jezero doprinosi u razvoju ruralnog turizma Zadarske i Šibensko- kninske županije.

Čestitamo svim nagrađenim dobitnicima te ovu nagradu posvećujemo svim sudionicima, vanjskim suradnicima, sezonskim radnicima/radnicama, lokalnim dionicima, proizvođačima i  turističkim djelatnicima Parka prirode i okolice u nadi daljnje uspješne suradnje te još boljim aktivnim sadržajima ruralnog turizma.

zlatna-medalja-parku-prirode-vransko-jezero-01 zlatna-medalja-parku-prirode-vransko-jezero-02 zlatna-medalja-parku-prirode-vransko-jezero-03 zlatna-medalja-parku-prirode-vransko-jezero-04 zlatna-medalja-parku-prirode-vransko-jezero-05