VOLontIraj za PRIRODU, VOLontIraj za SEBE!

Završetak projekta “VOLontIraj za PRIRODU, VOLontIraj za SEBE!”

prirucnik-volontiraj-za-prirodu-volontiraj-za-sebe-01

U kolovozu 2019. godine je završio dvogodišnji projekt „VOLontIraj za PRIRODU, VOLontIraj za SEBE! – školski volonterski programi u zaštićenim područjima prirode“. Projekt je promovirao i poticao provedbu programa školskog volontiranja u zaštićenim područjima prirode te rad na razvoju socijalnih vještina mladih. S ponosom predstavljamo rezultate projekta, ostvarene kroz suradnju projektnih partnera Udrugom Sunce, Ligom za prevenciju ovisnosti, Obrtno tehničkom ... Read More »

Uspješno odrađena volonterska akcija na Vranskom jezeru

uspjesno-odradena-volonterska-akcija-na-vranskom-jezeru01

Treća volonterska akcija u sklopu projekta „VOLontIraj ZA PRIRODU, VOLontIraj ZA SEBE!“, koji promovira i potiče provedbu programa školskog volontiranja u zaštićenim područjima prirode, uspješno je odrađena 29. travnja u Parku prirode Vransko jezero. Akcija je počela oko 11.30 sati, a trajala nešto više od dva sata. U njoj je sudjelovao 21 učenik, skupa s mentorima iz Udruge Sunce Split, ... Read More »

VOLontIraj za PRIRODU, VOLontIraj za SEBE u PP Vransko jezero

volontiraj-za-prirodu-volontiraj-za-sebe-u-pp-vransko-jezero

U sklopu projekta „VOLontIraj za PRIRODU, VOLontIraj za SEBE“ održan je prvi dio evaluacijske radionice s projektnim partnerima. Radionica je održana  2. i 3. srpnja 2018. u Parku prirode Vransko jezero gdje smo raspravljali o prvoj volonterskoj akciji održanoj u NP Krka krajem svibnja, izradili planove za volonterske akcije koje slijede i dogovorili buduće aktivnosti. Nakon održane radionice, prvi dan, ... Read More »

Održana edukacija za koordinatore volontera

odrzana-edukacija-za-koordinatore-volontera-01

U sklopu projekta “VOLontIraj za PRIRODU, VOLontIraj za SEBE!“, na kojem je JU Park prirode Vransko jezero partner, održana je edukacija za koordinatore volontera u parkovima, školama te odgojnim ustanovama. Edukacija je održana u Makarskoj od 4. do 6.12.2017. godine gdje je domaćin ove trodnevne radionice bio Park prirode Biokovo. Na edukaciji su sudjelovali predstavnici svih projektnih partnera koji se ... Read More »

Početak projekta “VOLontIraj za PRIRODU, VOLontIraj za SEBE”

volontiraj_za_prirodu_volontiraj_za_sebe

Javna ustanova Park prirode Vransko jezero partner je na projektu „VOLontiraj za PRIRODU, VOLontiraj za SEBE! – školskom volonterskom programu u zaštićenim područjima prirode“ . 16. i 17. listopada 2017. u Skradinu u Nacionalnom parku Krka održan je inicijalni interni sastanak svih partnera u projektu s ciljem upoznavanja s projektom, projektnim aktivnostima i administracijom u sljedeća 24 mjeseca, koliko će ... Read More »

Školski volonterski programi u zaštićenim područjima prirode

skolski-volonterski-programi-u-zasticenim-podrucjima-prirode-01

U rujnu 2017. započeo je projekt „VOLontIraj za PRIRODU, VOLontIraj za SEBE! – školski volonterski programi u zaštićenim područjima prirode“ koji promovira i potiče provedbu programa školskog volontiranja u zaštićenim područjima prirode te uključuje i rad na razvoju socijalnih vještina mladih. Udruga Sunce će kao koordinator projekta kroz 24 mjeseca surađivati sa sljedećim partnerima Ligom za prevenciju ovisnosti, Obrtno tehničkom ... Read More »

Skip to content