Volonterska akcija na Vranskom jezeru – GRAWE na djelu!

Volonterska akcija na Vranskom jezeru – GRAWE na djelu!

Pod geslom “Ponosno volontiramo”, djelatnici tvrtke GRAWE Hrvatska d.d. svake godine stavljaju na raspolaganje svoje vrijeme, iskustvo i trud kako bi volonterskim radom pomogli lokalnoj zajednici u kojoj žive i rade. Ove je godine naglasak projekta Korporativnog volontiranja stavljen na ekologiju i nacionalne parkove, parkove prirode i druge prirodne lokalitete, stoga su Park prirode Vransko jezero 27. rujna posjetili GRAWE volonteri i posvetili jedan radni dan održavanju posjetiteljske infrastrukture Parka.

14 vrijednih volontera je tako u akciji bojanja drvene poučne staze “Ptice Vranskog jezera” u ornitološkom rezervatu obojilo i zaštitilo gotovo 200 m gazišta staze! Tvrtka GRAWE Hrvatska d.d. osigurala je i sav potreban radni materijal (boje, kistove i zaštitne rukavice). Za promicanje volontiranja GRAWE je do sada dobio nekoliko priznanja, a od 2011. u volontiranju su proveli 14 000 sati i uredili mnoge domove, vrtiće, udruge, bolnice, parkove prirode, nacionalne parkove i druge prirodne lokalitete.

Zahvaljujemo još jednom GRAWE volonterima!

volonterska-akcija-na-vranskom-jezeru-grawe-na-djelu-01 volonterska-akcija-na-vranskom-jezeru-grawe-na-djelu-02 volonterska-akcija-na-vranskom-jezeru-grawe-na-djelu-03 volonterska-akcija-na-vranskom-jezeru-grawe-na-djelu-04 volonterska-akcija-na-vranskom-jezeru-grawe-na-djelu-05