VIŠE OD 500 POSJETITELJA POVODOM DANA OTVORENIH VRATA

VIŠE OD 500 POSJETITELJA POVODOM DANA OTVORENIH VRATA

Povodom proslave Dana Parka prirode Vransko jezero i obilježavanja Europskog dana promatranja ptica, u subotu 30. rujna, bio je slobodan ulaz u Park te dva besplatna termina stručnog vodstva u Ornitološkom rezervatu svim zainteresiranim posjetiteljima.

Odazvao se velik broj posjetitelja iz nekoliko europskih država, ali Vransko jezero je odlučila posjetiti i nekolicina američkih državljana. Pa je tako Park prirode na tri info centra – Crkvine, Kamenjak i Prosika obišlo više od 500 posjetitelja. Najveći broj zainteresiranih zabilježio je info centar Crkvine, a bio je i popriličan odaziv na termine u kojima smo nudili stručno vodstvo uz promatranje ptica durbinom i dalekozorima. Pedesetak ljubitelja prirode prošetalo je poučnom drvenom stazom u Ornitološkom rezervatu s početkom u  12:30h, dok se njih pedesetak na isto to odlučilo u malo kasnijem terminu, u 17h.

A kako je sve izgledalo pogledajte u našoj fotogaleriji:

vise-od-500-posjetitelja-povodom-dana-otvorenih-vrata-01 vise-od-500-posjetitelja-povodom-dana-otvorenih-vrata-02 vise-od-500-posjetitelja-povodom-dana-otvorenih-vrata-03 vise-od-500-posjetitelja-povodom-dana-otvorenih-vrata-04 vise-od-500-posjetitelja-povodom-dana-otvorenih-vrata-05 vise-od-500-posjetitelja-povodom-dana-otvorenih-vrata-06 vise-od-500-posjetitelja-povodom-dana-otvorenih-vrata-07