Uređenje staza, postavljanje urbane opreme i signalizacije u dijelu Parka prirode Vransko jezero

Započela provedba projekta uređenja staza, postavljanja urbane opreme i signalizacije Parku prirode Vransko jezero u predjelu Draga

zapocela-provedba-projekta-uredenja-staza-postavljanja-urbane-opreme-i-signalizacije-parku-prirode-vransko-jezero-u-predjelu-draga-01

U okviru projekta iz mjere M8 Ulaganja u razvoj šumskih područja i poboljšanje održivosti šuma (operacija 8.5.2. Uspostava i uređenje poučnih staza, vidikovaca i ostale manje infrastrukture), započela je provedba radova uređenja staza, postavljanja urbane opreme i posjetiteljske signalizacije na šumskom području uz obalu Vranskog jezera u Dragama, ukupne vrijednosti 431.220,00 kn (bez PDV-a). Područje projektnog ulaganja predstavlja područje rekreacije ... Read More »

Potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za provedbu projekta za tip operacije 8.5.2. iz mjere M8 Programa ruralnog razvoja RH 2014. – 2020.

potpisan-ugovor-o-dodjeli-bespovratnih-sredstava

Javna ustanova Park prirode Vransko jezero je dana 19. lipnja 2020. u Splitu s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju potpisala Ugovor o financiranju za tip operacije 8.5.2. Uspostava i uređenje poučnih staza, vidikovaca i ostale manje infrastrukture u provedbi mjere M8 Ulaganja u razvoj šumskih područja i poboljšanje održivosti šuma iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske ... Read More »