Šišmišijada  u Parku prirode Vransko jezero – pridružite se proslavi Međunarodne noći šišmiša!

Šišmišijada u Parku prirode Vransko jezero – pridružite se proslavi Međunarodne noći šišmiša!

U subotu 28. kolovoza 2021. godine u Parku prirode Vransko jezero obilježit će se Međunarodna noć šišmiša edukativnim programom za djecu.

Djelatnice stručne službe Parka osmislile su edukativni program čiji je cilj upoznati djecu s tajanstvenim životom čudesnih letećih sisavaca. U sklopu programa održat će se kratko predavanje o šišmišima, radionice za djecu i potraga za šišmišima uz pomoć ultrazvučnog detektora. Program će trajati od 17:30 do 20:00 h.

Za sve sudionike radionice organizirana je besplatna vožnja električnim vlakićem na relaciji Pakoštane – info centar Crkvine – Pakoštane. Električni vlakić polazi iz Pakoštana (iza zgrade Općine) u 17:20 h, a povratak je oko 20:00 h s Info centra Crkvine.

Plakat

Plakat

S obzirom da je broj sudionika na radionici ograničen, kao i kapacitet mjesta u električnom vlaku, poželjna je prethodna najava na broj telefona Ustanove Parka prirode Vransko jezero: +38523383181 uz rok prijave do petka, 27.08.2021. godine do 14 h ili na e-mail: pp.vransko.jezero@gmail.com do subote, 28.08.2021. godine do 10h. Prijave se primaju do popunjenja mjesta!

Edukativne radionice su besplatne, a u sklopu prostora gdje se održava radionica, nalazi se  adrenalinski park. Za one koji žele iskušati spretnost na dvije staze u adrenalinskom parku napominjemo da je radno vrijeme adrenalinskog parka od 10:00 do 20:00 sati, a ulaznice za adrenalinski park prodaju se po cijeni od 60 kuna po osobi.

sismisijada-u-parku-prirode-vransko-jezero-01 sismisijada-u-parku-prirode-vransko-jezero-02 sismisijada-u-parku-prirode-vransko-jezero-03 sismisijada-u-parku-prirode-vransko-jezero-04 sismisijada-u-parku-prirode-vransko-jezero-05 sismisijada-u-parku-prirode-vransko-jezero-06 sismisijada-u-parku-prirode-vransko-jezero-07 sismisijada-u-parku-prirode-vransko-jezero-08 sismisijada-u-parku-prirode-vransko-jezero-09 sismisijada-u-parku-prirode-vransko-jezero-10 sismisijada-u-parku-prirode-vransko-jezero-11

Skip to content