Ribičke dozvole za 2023. godinu

Ribičke dozvole za 2023. godinu

Poštovani ribiči,

ribičke dozvole za 2023. možete kupiti od 02. siječnja 2023. na način da nam na e-mail adresu: info@pp-vransko-jezero.hr dostavite ime i prezime, datum rođenja, OIB, broj osobne iskaznice, adresu, telefonski broj i vaš e-mail, uz napomenu koju vrstu ribičke dozvole želite kupiti. Ukoliko se radi o kupnji godišnje dozvole, potrebno je dostaviti i presliku novog uvjerenja o položenom ribičkom ispitu, a za godišnju HRVI dozvolu i presliku potvrde o statusu HRVI izdanu od tijela državne uprave nadležnog za hrvatske branitelje. Nakon dostave svih potrebnih podataka, poslat ćemo vam podatke za uplatu.

Napomena: ukoliko iznos uplatite na IBAN Javne ustanove, a ne dostavite nam na e-mail adresu ili telefonskim putem na 023/383-181 sve potrebne podatke, ribička dozvola ne može biti izdana! Obavezna je dostava podataka, jer se dozvole izdaju u aplikaciji Ministarstva poljoprivrede za što su potrebni svi gore navedeni podaci.

Dozvolu možete kupiti i u našem uredu u Biogradu, Kralja P. Svačića 2. Molimo da nas prethodno telefonski kontaktirate radi dogovora termina.

Ribičku dozvolu potrebno je kupiti prije dolaska na ribolovnu poziciju!

Skip to content