Prvi električni vlak u Hrvatskoj prometuje u Parku prirode Vransko jezero

Prvi električni vlak u Hrvatskoj prometuje u Parku prirode Vransko jezero

Budućnost mobilnosti je zelena, stoga u Parku prirode Vransko jezero od danas prometuje prvi električni vlak u Hrvatskoj! Našu novu atrakciju u ponudi Parka prirode Vransko jezero danas su došli doživjeti mali i veliki.
Električni vlak će prometovati svaki dan osim ponedjeljka na relaciji Pakoštane – Info centar Crkvine (polazna postaja se nalazi iza zgrade Općine i Turističke zajednice). U cijenu vožnje vlakom uključena je i cijena ulaznice za poučnu stazu Ornitološkog rezervata Parka prirode.

U neposrednoj blizini Info centra Crkvine, posjetitelji su imali priliku se okušati i u izazovima adrenalinskog parka.

Električni vlak i adrenalinski park su financirani kroz projekt „Revitalizacija i povezivanje atrakcija Parka prirode Vransko jezero“, u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, koji su sufinancirani nepovratnim sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj te Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

prvi-elektricni-vlak-u-hrvatskoj-prometuje-od-danas-u-parku-prirode-vransko-jezero-01 prvi-elektricni-vlak-u-hrvatskoj-prometuje-od-danas-u-parku-prirode-vransko-jezero-02 prvi-elektricni-vlak-u-hrvatskoj-prometuje-od-danas-u-parku-prirode-vransko-jezero-03 prvi-elektricni-vlak-u-hrvatskoj-prometuje-od-danas-u-parku-prirode-vransko-jezero-04 prvi-elektricni-vlak-u-hrvatskoj-prometuje-od-danas-u-parku-prirode-vransko-jezero-05 prvi-elektricni-vlak-u-hrvatskoj-prometuje-od-danas-u-parku-prirode-vransko-jezero-06 prvi-elektricni-vlak-u-hrvatskoj-prometuje-od-danas-u-parku-prirode-vransko-jezero-07 prvi-elektricni-vlak-u-hrvatskoj-prometuje-od-danas-u-parku-prirode-vransko-jezero-08 prvi-elektricni-vlak-u-hrvatskoj-prometuje-od-danas-u-parku-prirode-vransko-jezero-09 prvi-elektricni-vlak-u-hrvatskoj-prometuje-od-danas-u-parku-prirode-vransko-jezero-10 prvi-elektricni-vlak-u-hrvatskoj-prometuje-od-danas-u-parku-prirode-vransko-jezero-11

vidljivost_logići