Proveden edukativni program na temu ptica

Proveden edukativni program na temu ptica

Povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje, u petak 23. travnja je, u suradnji s Udrugom Biom, održan edukativni program u kojem su sudjelovala djeca iz područne škole u Vrani. Učenici prvog razreda sudjelovali su u novo osmišljenom programu „Čudesni svijet ptica, koji je razvijen u sklopu jedne od aktivnosti projekta „Revitalizacija i povezivanje atrakcija Parka prirode Vransko jezero“.

Razigrani učenici prvog razreda pokazali su zavidno znanje u poznavanju načina života ptica te su aktivno sudjelovali u edukativnim igrama „Let“, „Perje“, „Pjev“,Gnijezdo“, „Hrana i kljunovi“ te „Migracije“. Na taj način saznali su još neke zanimljivosti o svijetu ptica. Igre su se održale u ornitološkom rezervatu Parka, u neposrednoj blizini info centra Crkvine. Javna ustanova osigurala je prijevoz učenika od Maškovića Hana u Vrani do info centra Crkvine električnim vlakom što je djeci, uz sudjelovanje u edukativnim igrama, pružilo jedinstveni doživljaj.

proveden-edukativni-program-na-temu-ptica-01 proveden-edukativni-program-na-temu-ptica-02 proveden-edukativni-program-na-temu-ptica-03 proveden-edukativni-program-na-temu-ptica-04 proveden-edukativni-program-na-temu-ptica-05 proveden-edukativni-program-na-temu-ptica-06 proveden-edukativni-program-na-temu-ptica-07 proveden-edukativni-program-na-temu-ptica-08 proveden-edukativni-program-na-temu-ptica-09 proveden-edukativni-program-na-temu-ptica-10 proveden-edukativni-program-na-temu-ptica-11 proveden-edukativni-program-na-temu-ptica-12 proveden-edukativni-program-na-temu-ptica-13 proveden-edukativni-program-na-temu-ptica-14 proveden-edukativni-program-na-temu-ptica-15 proveden-edukativni-program-na-temu-ptica-16 proveden-edukativni-program-na-temu-ptica-17 proveden-edukativni-program-na-temu-ptica-18 proveden-edukativni-program-na-temu-ptica-19 proveden-edukativni-program-na-temu-ptica-20 proveden-edukativni-program-na-temu-ptica-21 proveden-edukativni-program-na-temu-ptica-22 proveden-edukativni-program-na-temu-ptica-23 proveden-edukativni-program-na-temu-ptica-24 proveden-edukativni-program-na-temu-ptica-25 proveden-edukativni-program-na-temu-ptica-26 proveden-edukativni-program-na-temu-ptica-27 proveden-edukativni-program-na-temu-ptica-28 proveden-edukativni-program-na-temu-ptica-29 proveden-edukativni-program-na-temu-ptica-30

vidljivost_logići