Proslava dana Parka prirode Vransko jezero uz bogat program

Proslava dana Parka prirode Vransko jezero uz bogat program

Park prirode Vransko jezero obilježit će svoj 21. rođendan u subotu 03. listopada 2020. godine proslavom i bogatim programom.

Na dan proslave Park prirode poklanja svim posjetiteljima besplatan ulaz, a kao dodatnu ponudu na taj dan organizira besplatna stručna vođenja u 3 termina na dvije lokacije te sajam lokalnih proizvoda. Stručna vođenja su u trajanju od sat vremena.

Za sve željne avanture bit će otvoren i adrenalinski park, uz naplatu po promotivnoj cijeni od 50 kn po osobi.

proslava-dana-parka-prirode-vransko-jezero-uz-bogat-program-tablica

Poseban dio proslave posvećen je volonterskom programu. Ručak za volontere bit će osiguran i svaki volonter biti nagrađeni ulaznicama u adrenalinski park koji se nalazi u neposrednoj blizini Info centra Crkvine. Više informacija i prijave na volonterski program pogledajte ovdje:

http://www.pp-vransko-jezero.hr/hr/volonterska-akcija-pomozi-obnoviti-livadu/

U subotu na Dan proslave električni vlak će voziti po promotivnoj cijeni koja iznosi 20 kn za odrasle i 15 kn za djecu. Vlak prometuje iz Pakoštana do Info centra Crkvine i nazad.

RED VOŽNJE ELEKTRIČNOG VLAKA od Pakoštana do Info centra Crkvine: 10:00, 12:00, 14:00 i 16:00 sati.

Od Info centra Crkvine do Pakoštana: 11:30, 13:30, 15:30 i 17:30 sati.

Sudjelovanje na stručnom vođenju i volonterskom programu moguće je isključivo uz prethodnu najavu, najkasnije do 2. listopada u 12:00 sati na e-mail adresu: info@pp-vransko-jezero.hr ili na broj telefona 023-383 181. Broj sudionika je ograničen.

proslava-dana-parka-prirode-vransko-jezero-uz-bogat-program-01 proslava-dana-parka-prirode-vransko-jezero-uz-bogat-program-02 proslava-dana-parka-prirode-vransko-jezero-uz-bogat-program-03 proslava-dana-parka-prirode-vransko-jezero-uz-bogat-program-04 proslava-dana-parka-prirode-vransko-jezero-uz-bogat-program-05 proslava-dana-parka-prirode-vransko-jezero-uz-bogat-program-06 proslava-dana-parka-prirode-vransko-jezero-uz-bogat-program-07

Skip to content