PROMOTIVNA CIJENA ULAZNICA ZA  POSJETITELJE FESTIVALA CVIJEĆA I SLOVENSKOG VIKENDA

PROMOTIVNA CIJENA ULAZNICA ZA POSJETITELJE FESTIVALA CVIJEĆA I SLOVENSKOG VIKENDA

Ovogodišnji Međunarodni praznik rada za neke će biti produženi vikend te Vam predlažemo da ga provedete na biogradskoj rivijeri gdje Vas očekuju brojna zanimljiva događanja.

Tradicionalna manifestacija, 18. Festival cvijeća, u organizaciji Turističke zajednice Sv. Filip i Jakov, počinje u petak 27. travnja u Sv. Filip i Jakovu.
Manifestacija se odvija u centru Sv. Filip i Jakova, a okuplja veliki broj izlagača i proizvođača cvijeća te sudionika iz Hrvatske i inozemstva. Obogaćena je raznim sadržajima i etno prezentacijama starih običaja kako našeg kraja tako i iz raznih krajeva Hrvatske. Uz izložbeni dio manifestacija ima i scenski dio u koji su uključeni polaznici dječjih vrtića zadarske županije, učenici osnovnih škola, kulturno -umjetnička društva, dalmatinske klape i sastavi.

Od 27. travnja do 1. svibnja povodom Slovenskog vikenda u Biogradu uživajte u obilju događanja u obliku aktivnog odmora i zabavnog programa.
U ponudi Vas očekuje regata Pašmanskim kanalom, natjecanje u pecanju štapom, utrka obalom Biograda, šetnja od parka do fun parka “Biograd”, rekreativni MTB maraton oko Vranskog jezera te brojni koncerti. Slovenski vikend ove godine obiluje i bogatim dodatnim sadržajem pa tako u subotu možete sudjelovati na otvorenju Green Zone gdje ćete pronaći prezentacije gradova partnera iz Slovenije, a tema je Zeleni turizam. Ovdje ćete također pronaći i prezentaciju Hrvatskih otočnih proizvoda. U nedjelju je organizirano Kino na otvorenom, a u ponedjeljak u popodnevnim satima pogledajte izložbu old-timera i vespa motocikala.

Tijekom trajanja Festivala cvijeća potražite info punkt TZO Sveti Filip i Jakov, a za Slovenski vikend info punkt TZG Biograda i preuzmite kupon te ostvarite pravo na promotivnu cijenu ulaznice u Park prirode Vransko jezero! Cijena ulaznice za odrasle uz predočenje kupona na ulazu u Park je 15 kuna, a vrijedi za subotu 28. i nedjelju 29. travnja.