Prodaja ribolovnih dozvola

Prodaja ribolovnih dozvola

Obavještavamo ribiče da će se ribolovne dozvole u nadolazećem periodu moći kupiti na tri načina: uplatom na račun, osobnim dolaskom u Upravu u Biogradu (uz prethodnu najavu) te na info centrima Crkvine i Prosika.

S obzirom na trenutne okolnosti preporučamo kupnju dozvole uplatom iznosa na račun te slanjem iste na kućnu adresu, nakon što uplata bude vidljiva! Prilikom kupnje potrebno je dostaviti podatke o ribiču, kao i potvrdu o položenom ribičkom ispitu, ukoliko se radi o kupnji godišnje ribolovne dozvole.

Sukladno Uputama za rad tijela državne uprave u vezi s pojavom bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 koje je donijelo Ministarstvo uprave i Odluci o organizaciji rada, rasporedu rada i radnog vremena u Javnoj ustanovi „Park prirode Vransko jezero“ u vezi s pojavom bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2, posjet uredu u Biogradu na Moru radi kupnje ribolovnih dozvola moguć je uz prethodnu najavu elektronskim putem na e-mail adresu info@pp-vransko-jezero ili pozivom na broj 023/383 181!

Prilikom posjeta nužno je:

  • pridržavati se prethodno dogovorenog termina i ne ulaziti u prostorije Ustanove uz pratnju;
  • pridržavati se preporučenih epidemioloških mjera koje uključuju držanje razmaka od 1 m na otvorenom i 2 m u zatvorenom prostoru;
  • ukoliko se više stranki istovremeno nađe pred vratima Ustanove, u istu ulaze jedan po jedan.

Za kupnju ribolovnih dozvola na info centrima Crkvine i Prosika najava nije potrebna, no svejedno je potrebno pridržavati se mjera fizičke udaljenosti!

Detalji za pojedini način kupnje navedeni su ovdje:

I.

UPLATA IZNOSA NA RAČUN
Javna ustanova Park prirode Vransko jezero
Kralja Petra Svačića 2
23210 Biograd na Moru
IBAN: HR3023900011100019101 (HPB)

II.

URED U BIOGRADU NA MORU
(Kralja Petra Svačića 2, II kat)
radnim danima (pon – pet) 7 – 16 sati

III.

INFO CENTRI CRKVINE I PROSIKA
svakim danom (svibanj – listopad) 9 – 15 sati

RIBIČI SU DUŽNI IMATI VAŽEĆU DNEVNU ILI GODIŠNJU RIBOLOVNU DOZVOLU PRIJE DOLASKA NA RIBOLOVNE POZICIJE! Ukoliko je previđeni termin dolaska na jezero raniji od vremena u kojem se dozvole mogu kupiti, istu je potrebno kupiti dan ranije. Dnevnu ribolovnu dozvolu je moguće kupiti unaprijed za planirani datum ribolova.