Predstavljanje Parka prirode Vransko jezero na virtualnom izdanju WTM sajma u Londonu!

Predstavljanje Parka prirode Vransko jezero na virtualnom izdanju WTM sajma u Londonu!

U ponedjeljak i utorak, 8. i 9. studenog održano je virtualno izdanje najvećeg i najpoznatijeg sajma World Travel Market (WTM) u Londonu. Na sajmu je sudjelovala i Javna ustanova Park prirode Vransko jezero. Virtualno izlaganje turističke ponude Parka odvijalo se u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom.

Sudjelovanje na WTM sajmu je aktivnost koja se provela u sklopu projekta „Revitalizacija i povezivanje atrakcija Parka prirode Vransko jezero“ radi prezentacije i promocije turističkih proizvoda Parka te je jedna od posljednjih aktivnosti na ovom projektu.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Javna ustanova Park prirode Vransko jezero provodi navedeni projekt u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija u okviru poziva „Promicanje održivog korištenja prirodne baštine u nacionalnim parkovima i parkovima prirode“.

Na online platformi WTM sajma predstavljena je ponuda Parka prirode Vransko jezero povećanjem vidljivosti promotivnih materijala. Na taj način promovirana je turistička ponuda Parka, zajedno s infrastrukturom, opremom za posjetitelje i edukativnim programima.

Održani su online sastanci s predstavnicima agencija koji su prepoznali Park prirode Vransko jezero kao zanimljivu destinaciju koja, osim uživanja u prirodi, nudi mogućnost edukativnih i volonterskih programa, promatranje ptica, aktivni odmor uz kajakarenje na jezeru, iskušavanje vještina u adrenalinskom parku, bicikliranje i pješačenje na brojnim pješačkim i biciklističkim rutama te sportski ribolov. Održan je sastanak s direktorom New Deal Europe, putničke platforme koja obuhvaća 12 država i koja je orijentirana na područje jugoistočne Europe. New Deal Europe posreduje između izlagača i predstavnika agencija na način da u travnju 2022. organizira sajam na kojem je moguće promovirati proizvode i usluge za ciljane skupine. Interes za suradnjom pokazala je i turistička agencija iz Švicarske – Railtour suisse koja organizira razne ture, a usmjerena je uglavnom na individualne posjetitelje. Na online sastanku, izuzetno zanimanje za Park i svoj rad predstavila je etička blogerica i influencerica iz Londona koja pokriva različite teme, između ostalog aktivni, kulturni, društveno odgovorni te održivi turizam.

Vodeći svjetski sajam turističke industrije World Trade Market (WTM) u Londonu ove godine se vratio kao hibridni događaj koji je osmišljen oko ideje ponovnog okupljanja svih relevantnih dionika svjetske turističke industrije.

Na online platformi sajma mogla su se pogledati razna predavanja koja su se održala na sajmu uživo u ExCel Centru u Londonu od 1. do 3. studenog.

Sajam se održao pod sloganom Reconnect. Rebuild. Innovate. s ciljem da se svi u industriji putovanja ponovno povežu sa svojim kolegama i zajedno obnove svoja poslovanja.

predstavljanje-parka-prirode-vransko-jezero-na-virtualnom-izdanju-wtm-sajma-u-londonu-01 predstavljanje-parka-prirode-vransko-jezero-na-virtualnom-izdanju-wtm-sajma-u-londonu-02 predstavljanje-parka-prirode-vransko-jezero-na-virtualnom-izdanju-wtm-sajma-u-londonu-03 Photo /    www.stipesurac.com predstavljanje-parka-prirode-vransko-jezero-na-virtualnom-izdanju-wtm-sajma-u-londonu-05 predstavljanje-parka-prirode-vransko-jezero-na-virtualnom-izdanju-wtm-sajma-u-londonu-06 predstavljanje-parka-prirode-vransko-jezero-na-virtualnom-izdanju-wtm-sajma-u-londonu-07 predstavljanje-parka-prirode-vransko-jezero-na-virtualnom-izdanju-wtm-sajma-u-londonu-08 predstavljanje-parka-prirode-vransko-jezero-na-virtualnom-izdanju-wtm-sajma-u-londonu-09

vidljivost_logići

Skip to content