Polaganje ribičkog ispita

Polaganje ribičkog ispita

Javna ustanova Park prirode Vransko jezero organizira polaganje ribičkog ispita za športske ribolovce s područja Zadarske i Šibensko – kninske županije koji do sada nisu položili ispit, kao i za sve buduće ribolovce.

Polaganje ispita provest će povjerenstvo Športsko – ribolovnog saveza Splitsko – dalmatinske županije u subotu, 9. lipnja 2018. u upravi Parka prirode Vransko jezero u Biogradu, Kralja Petra Svačića 2, s početkom u 16 sati. Naknada za polaganje ispita iznosi 150,00 kn, a uplata će se izvršavati neposredno pred polaganje pismenog ispita koji traje 60 minuta. Provjeru identiteta povjerenstvo će izvršiti na temelju osobne iskaznice, a potrebno je donijeti i OIB te kemijsku olovku.

Bez položenog ispita ne može se obavljati rekreacijsko-športski ribolov s godišnjom dozvolom te su ispitu dužni pristupiti svi ribolovci stariji od 15 godina.

Materijali potrebni za polaganje ribičkog ispita dostupni su na web stranicama Hrvatskog športsko – ribolovnog saveza, u rubrici “Priručnici HŠRS” (Priručnik za športski ribolov) i “Ribolovni propisi”.

Prijave za polaganje ribičkog ispita obavezno izvršiti najkasnije do 5. lipnja 2018. na 023/383-181 ili 099/3252-705, a za održavanje ispita potrebne su prijave minimalno 5 kandidata.