Ovaj vikend samo za vas – Sajam “Luka i igara” s najljepšim pogledom

Ovaj vikend samo za vas – Sajam “Luka i igara” s najljepšim pogledom

Podsjećamo vas na održavanje šestog po redu Sajma lokalnih proizvoda Parka prirode Vransko jezero i okolice “Luka i igara”. Sajam će se održati u subotu i nedjelju, 21. i 22. rujna 2019. od 15 sati u jedinstvenom ambijentu vidikovca Kamenjak.

U subotu vas očekuje nastup KUD-a “Sv. Ante” iz Draga i mješovite klapa “Mirakul” iz Vrpolja, dok u nedjelju zabavni program otvara KUD “Vinac” iz Stankovaca, nakon čega slijede tradicijske igre u organizaciji Zavičajnog kluba “Janko Mitrović” iz Zelengrada, a zatim će pjesme i običaje predstaviti KUD “Vukšić” iz Vukšića.

Veliki broj izlagača ponudit će svoje lokalne poljoprivredne proizvode, a osim degustacije prisnaca, moći ćete vidjeti i na koji način se priprema i peče ovaj autohtoni specijaliteta Bukovice i Ravnih kotara.

ovaj-vikend-samo-za-vas-sajam-luka-i-igara-s-najljepsim-pogledom

Karta

Na dane sajma osiguran je prijevoz od podnožja Kamenjaka – zaselak Bakovići do vidikovca (iscrtano na karti) kako se ne bi stvarala gužva na parkingu uz info centar. Autobus će prometovati neprestano, od 14:30 do 21:00 sat. Osobne automobile posjetitelji mogu ostaviti u podnožju Kamenjaka.

Veselimo se vašem dolasku!

pridruzite-nam-se-na-sajmu-luka-i-igara-na-vidikovcu-kamenjak-15 pridruzite-nam-se-na-sajmu-luka-i-igara-na-vidikovcu-kamenjak-18