Otvorenje Adrenalinskog parka u Parku prirode Vransko jezero

Otvorenje Adrenalinskog parka u Parku prirode Vransko jezero

Od ponedjeljka, 1. srpnja u Parku prirode Vransko jezero otvara se adrenalinski park za djecu i odrasle, smješten nadomak info centra Crkvine u šumi pinija.

Testirajte svoju spretnost i doživite u jedinstenom krajoliku nezaboravnu avanturu. Hodanje po drvenim gljivama, visećim mostovima i mrežama, penjanje po umjetnoj stijeni te spuštanje zipline-om probudit će pustolova u vama.

Iskusite adrenalinsko uzbuđenje u prirodi i posjetite nas radnim danima od 9:00 – 12:00 sati i od 16:00 – 21:00 sat te vikendom od 9:00 – 21:00 sat.

Postavljanje adrenalinskog parka sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj koji je dio projekta Revitalizacija i povezivanje atrakcija Parka prirode Vransko jezero”.

Javna ustanova Park prirode Vransko jezero provodi navedeni projekt u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija u okviru poziva „Promicanje održivog korištenja prirodne baštine u nacionalnim parkovima i parkovima prirode“.

Svrha odnosno specifični cilj Projekta je povećanje privlačnosti i edukativnih sadržaja te uspostava boljeg upravljanja posjetiteljima u Parku prirode Vransko jezero.

Letak

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na broj telefona 023 383 181 ili emailom: info@pp-vransko-jezero.hr.

Cjenik usluga Parka prirode Vransko jezero pogledajte ovdje.

otvorenje-adrenalinskog-parka-u-parku-prirode-vransko-jezero-01 otvorenje-adrenalinskog-parka-u-parku-prirode-vransko-jezero-02 otvorenje-adrenalinskog-parka-u-parku-prirode-vransko-jezero-03 otvorenje-adrenalinskog-parka-u-parku-prirode-vransko-jezero-04 otvorenje-adrenalinskog-parka-u-parku-prirode-vransko-jezero-05 otvorenje-adrenalinskog-parka-u-parku-prirode-vransko-jezero-07 otvorenje-adrenalinskog-parka-u-parku-prirode-vransko-jezero-08 otvorenje-adrenalinskog-parka-u-parku-prirode-vransko-jezero-09 otvorenje-adrenalinskog-parka-u-parku-prirode-vransko-jezero-10 otvorenje-adrenalinskog-parka-u-parku-prirode-vransko-jezero-11 otvorenje-adrenalinskog-parka-u-parku-prirode-vransko-jezero-12 otvorenje-adrenalinskog-parka-u-parku-prirode-vransko-jezero-13 otvorenje-adrenalinskog-parka-u-parku-prirode-vransko-jezero-14 otvorenje-adrenalinskog-parka-u-parku-prirode-vransko-jezero-15 otvorenje-adrenalinskog-parka-u-parku-prirode-vransko-jezero-16 otvorenje-adrenalinskog-parka-u-parku-prirode-vransko-jezero-17 otvorenje-adrenalinskog-parka-u-parku-prirode-vransko-jezero-18 otvorenje-adrenalinskog-parka-u-parku-prirode-vransko-jezero-19 otvorenje-adrenalinskog-parka-u-parku-prirode-vransko-jezero-20 otvorenje-adrenalinskog-parka-u-parku-prirode-vransko-jezero-21

vidljivost_logići