Završna konferencija i svečano otvorenje BioSfere Biograd – Centra za održivi aktivni turizam

Završna konferencija i svečano otvorenje BioSfere Biograd – Centra za održivi aktivni turizam

Svečano, vedro i veselo u Biogradu na Moru otvorena je BioSfera Biograd – Centar za održivi aktivni turizam

Zgrada „Stare škole“, kako su godinama Biograđani nazivali ruševnu dvokatnicu u samom centru grada, u petak 2. rujna je, raskošno obnovljena, krenula u novi život. Pred dobro raspoloženim skupom koji su činili brojni državni i gradski dužnosnici, ravnatelji i djelatnici mnogih nacionalnih i parkova prirode, predstavnici partnera i sudionici projekta, svečano je otvoren Centar za održivi aktivni turizam BioSfera Biograd.

Ovim svečanim činom nakon višegodišnjih radova je završen projekt BioSfere koji je provodila JU Park prirode Vransko jezero u partnerstvu s Gradom Biogradom na moru, Clusterom za eko-društvene inovacije i razvoj – CEDRA i Hrvatskom gorskom službom spašavanja.

Obilježavanje kraja izvedbenog projekta i otvaranje Centra je, nadamo se i vjerujemo, tek početak jedne nove priče, koja će kroz BioSferu povezati i doprinjeti dobrobiti prirode, ljudi i zajednice te postati generator razvoja održivog aktivnog turizma cijele regije.

otvorena-biosfera-biograd-centar-za-odrzivi-aktivni-turizam-02 otvorena-biosfera-biograd-centar-za-odrzivi-aktivni-turizam-03 otvorena-biosfera-biograd-centar-za-odrzivi-aktivni-turizam-04 otvorena-biosfera-biograd-centar-za-odrzivi-aktivni-turizam-05 otvorena-biosfera-biograd-centar-za-odrzivi-aktivni-turizam-06 otvorena-biosfera-biograd-centar-za-odrzivi-aktivni-turizam-07 otvorena-biosfera-biograd-centar-za-odrzivi-aktivni-turizam-08 otvorena-biosfera-biograd-centar-za-odrzivi-aktivni-turizam-09 otvorena-biosfera-biograd-centar-za-odrzivi-aktivni-turizam-01 otvorena-biosfera-biograd-centar-za-odrzivi-aktivni-turizam-10 otvorena-biosfera-biograd-centar-za-odrzivi-aktivni-turizam-11

Skip to content