Održani Info dani projekta Change we care

Održani Info dani projekta Change we care

Info dan za projekt Change We Care održan je 28. lipnja 2019. godine u info centru Crkvine u Parku prirode Vransko jezero.
Info dan započeo je registracijom u 9:00 sati. 20-ak sudionika uključilo se u panel diskusiju na temu klimatskih promjena, te su se informirali o glavnim aktivnostima i ciljevima projekta. Paralelno s panel diskusijom, svi sudionici mogli su dobiti sve informacije o ciljevima i aktivnostima projekta Change we care kroz promotivne materijale, letak projekta, poster i pregled pilot područja kojima se projekt bavi. Tijekom izravnog kontakta sa zaposlenicima Javne ustanove, sudionici su upoznati s pilotskim područjem Vranskog jezera i rizicima klimatskih promjena u slatkovodnom ekosustavu. Zaključak info dana bio je u 13:00.

odrzani-info-dani-projekta-change-we-care-01 odrzani-info-dani-projekta-change-we-care-02 odrzani-info-dani-projekta-change-we-care-03 odrzani-info-dani-projekta-change-we-care-04 odrzani-info-dani-projekta-change-we-care-05 odrzani-info-dani-projekta-change-we-care-06