Održan sastanak partnera projekta Change we care u delti rijeke Po

Održan sastanak partnera projekta Change we care u delti rijeke Po

Dana 5. i 6. listopada autonomna regija Veneto bila je domaćin periodičnom sastanku 12 projektnih partnera u Porto di Pila (Rovigo) u delti rijeke Po radi pregleda dosadašnjih aktivnosti kao i dogovora o preostalim aktivnostima na projektu u kojem surađuju talijanske i hrvatske institucije. Na ovom, posljednjem sastanku partnera i Upravnog odbora projekta koji traje do kraja godine sudjelovala je i Javna ustanova Park prirode Vransko jezero.

Sastanak je bio važna prilika da svi projektni partneri podijele do sada postignute rezultate te planiraju i usklade preostale aktivnosti do kraja projekta koji završava krajem godine, a koji između ostalog uključuju i organizaciju završne konferencije projekta.

Sudionici su također posjetili jedno od 5 pilot područja projekta, dio delte rijeke Po koja administrativno pripada regiji Veneto – Sacca del Canarin gdje su saznali više o izazovima s kojima se ovo područje nosi u kontekstu klimatskih promjena.

odrzan-sastanak-partnera-projekta-change-we-care-u-delti-rijeke-po-01 odrzan-sastanak-partnera-projekta-change-we-care-u-delti-rijeke-po-02 odrzan-sastanak-partnera-projekta-change-we-care-u-delti-rijeke-po-03 odrzan-sastanak-partnera-projekta-change-we-care-u-delti-rijeke-po-04 odrzan-sastanak-partnera-projekta-change-we-care-u-delti-rijeke-po-05

Skip to content