Obavijest za ribiče – Novi rok za polaganje ribičkog ispita 13. lipnja 2020.

Obavijest za ribiče – Novi rok za polaganje ribičkog ispita 13. lipnja 2020.

Javna ustanova Park prirode Vransko jezero organizira polaganje ribičkog ispita za športske ribiče s područja Zadarske i Šibensko – kninske županije koji do sada nisu položili ispit, kao i za sve buduće ribiče.

Polaganje ispita provest će povjerenstvo Športsko – ribolovnog saveza Splitsko – dalmatinske županije u subotu, 13. lipnja 2020. u upravi Parka prirode Vransko jezero u Biogradu, Kralja Petra Svačića 2, s početkom u 15 sati.

Bez položenog ispita ne može se obavljati športski ribolov s godišnjom dozvolom te su ispitu dužni pristupiti svi ribiči stariji od 15 godina. Materijali potrebni za polaganje ribičkog ispita dostupni su na web stranicama Hrvatskog športsko – ribolovnog saveza, u rubrici “Priručnici HŠRS” (Priručnik za športski ribolov) i “Ribolovni propisi”.

Naknada za polaganje ispita iznosi 200,00 kn, a uplata će se izvršavati neposredno pred polaganje pismenog ispita koji traje 60 minuta. Provjeru identiteta povjerenstvo će izvršiti na temelju osobne iskaznice, a potrebno je donijeti i OIB te kemijsku olovku.

Prijave za polaganje ribičkog ispita obavezno izvršiti najkasnije do 11. lipnja 2020. na 023/383-181, 099/3252-705 ili na e-mail: strucna.sluzba@pp-vransko-jezero.hr, a za održavanje ispita potrebne su prijave minimalno 5 kandidata.

Poziv_ribicki ispit_web

Plakat