Obavijest za ribiče

Obavijest za ribiče

Poštovani ribiči,

ribičke dozvole možete kupiti svaki radni dan (ponedjeljak-petak) od 7-15 h u našem uredu u Biogradu, Kralja Petra Svačića 2/II.

Ribičku dozvolu možete kupiti i na način da nam na e-mail adresu: info@pp-vransko-jezero.hr dostavite ime i prezime, datum rođenja,  OIB, broj osobne iskaznice, adresu, telefonski broj i vaš e-mail, uz napomenu koju vrstu ribičke dozvole želite kupiti. Ukoliko se radi o kupnji godišnje dozvole, potrebno je dostaviti i presliku novog uvjerenja o položenom ribičkom ispitu, a za godišnju HRVI dozvolu i presliku potvrde o statusu HRVI izdanu od tijela državne uprave nadležnog za hrvatske branitelje. Nakon dostave svih potrebnih podataka, poslat ćemo vam podatke za uplatu.

(Napomena: ukoliko iznos uplatite na IBAN Javne ustanove, a ne dostavite nam na e-mail adresu ili telefonskim putem sve potrebne podatke, ribička dozvola ne može biti izdana! Obavezna je dostava podataka, jer se dozvole izdaju u aplikaciji Ministarstva poljoprivrede za što su potrebni svi gore navedeni podaci. Ribolov bez valjane ribičke dozvole smatrat će se prekršajem koji podliježe novčanoj kazni po članku 73. stavku 6. točki 1. Zakona o slatkovodnom ribarstvu.)

Ribičku dozvolu je potrebno kupiti prije dolaska na ribolovnu poziciju!

Skip to content