Neposredni rad sa strankama uz prethodnu najavu

Neposredni rad sa strankama uz prethodnu najavu

Sukladno Uputama za rad tijela državne uprave u vezi s pojavom bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 koje je donijelo Ministarstvo uprave te prema Odluci o organizaciji rada, rasporedu rada i radnog vremena u Javnoj ustanovi „Park prirode Vransko jezero“ u vezi s pojavom bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2, obavještavamo javnost da će Ustanova obavljati neposredni rad sa strankama uz prethodnu najavu elektroničkim ili telefonskim putem, pod uvjetom da zahtjev stranke nije moguće riješiti bez prisutnosti iste.

Stranke stoga molimo da stupe s nama u kontakt prije planiranog dolaska kako bismo mogli dogovorno odrediti termin posjete te na taj način u radnom prostoru osigurati uvjete potrebne za pridržavanje preporučenih epidemioloških mjera.

Također, preporučamo da se u prostorije Ustanove i dalje dolazi bez pratnje te da, ukoliko se više stranki istovremeno nađe pred vratima, u istu ulaze jedan po jedan. Preporučeni razmak na otvorenom je 1 m, dok je u zatvorenom prostoru i dalje potrebno održavati razmak od 2 m.