Magična močvara u crkvi Sv. Dominika

Magična močvara u crkvi Sv. Dominika

Ovogodišnja suradnja JUPP Vransko jezero i Škole primijenjene umjetnosti i dizajna, Zadar, urodila je još jednom izložbom na kojoj su predstavljena različita umjetnička djela stvarana tehnikom tuša, akrila, mozaika, reljefa, keramike i skulpture, a izložbom je pokriven i medij fotografije.

Među radovima na izložbi možete uočiti portrete živopisnih sova, pronaći decentne keramičke kućice za ptice, otkriti skulpture razigranih mrava, vilinskih vretenaca, čaplji i stabala, kolaže, slike faune ptica, riba i maštovitih vodenih bića te fotografije uradaka koji su stvarani u neposrednoj blizini jezera, a koji su bili izrađeni od prirodnih materijala.

Izložba je otvorena 06. lipnja i trajati će do 13. lipnja 2019. godine.

Ovim putem željeli bismo se zahvaliti Kazalištu lutaka Zadar na ustupanju prostora crkve Sv. Dominika te ravnateljici, profesoricama i učenicima Škole primijenjene umjetnosti i dizajna, Zadar na entuzijazmu, trudu i marljivom radu! Želimo istaknuti da se veselimo nastavku suradnje u godinama koje su pred nama.

magicna-mocvara-u-crkvi-sv-dominika01 magicna-mocvara-u-crkvi-sv-dominika02 magicna-mocvara-u-crkvi-sv-dominika03 magicna-mocvara-u-crkvi-sv-dominika04 magicna-mocvara-u-crkvi-sv-dominika05 magicna-mocvara-u-crkvi-sv-dominika06 magicna-mocvara-u-crkvi-sv-dominika07 magicna-mocvara-u-crkvi-sv-dominika08 magicna-mocvara-u-crkvi-sv-dominika09 magicna-mocvara-u-crkvi-sv-dominika10 magicna-mocvara-u-crkvi-sv-dominika11 magicna-mocvara-u-crkvi-sv-dominika12 magicna-mocvara-u-crkvi-sv-dominika13 magicna-mocvara-u-crkvi-sv-dominika14 magicna-mocvara-u-crkvi-sv-dominika15