Električni vlak – Nova turistička atrakcija u Parku prirode Vransko jezero!

Električni vlak – Nova turistička atrakcija u Parku prirode Vransko jezero!

Doživite novu turističku atrakciju, vožnju električnim turističkim vlakom u Park prirode Vransko jezero!

Vlak prometuje na relaciji Pakoštane – Info centar Crkvine. Polazak je iz Ulice kralja Petra Svačića, iza zgrade Općine i Turističke zajednice u Pakoštanima.

Cijena vožnje na relaciji Pakoštane – Info centar Crkvine iznosi 40 kn po osobi, a za djecu 30 kn, a uključuje ulaznicu u Ornitološki rezervat Parka prirode Vransko jezero, u kojem posjetitelji mogu promatrati i osluškivati ptice, te šetati po 600 m dugoj poučnoj stazi „Ptice Vranskog jezera“.

VAŽNA OBAVIJEST: Električni vlak prometuje isključivo po najavi (minimalno 3 dana ranije).
Rezervacija i informacije na telefon +385 23 383 181 (od ponedjeljka do petka, od 8:00 do 16:00) ili na email: info@pp-vransko-jezero.hr

elektricni-vlak-plakat-v2

Plakat

elektricni-vlak-nova-turisticka-atrakcija-u-parku-prirode-vransko-jezero-01 elektricni-vlak-nova-turisticka-atrakcija-u-parku-prirode-vransko-jezero-03

Električni vlak financiran je kroz projekt „Revitalizacija i povezivanje atrakcija Parka prirode Vransko jezero“, u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, koji su sufinancirani nepovratnim sredstvima Europskoga fonda za regionalni razvoj, te Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

vidljivost_logići