Električni vlak – Nova turistička atrakcija u Parku prirode Vransko jezero!

Električni vlak – Nova turistička atrakcija u Parku prirode Vransko jezero!

Od ovog petka doživite novu turističku atrakciju, vožnju električnim turističkim vlakom u Park prirode Vransko jezero!

Vlak će prometovati na relaciji Pakoštane – Info centar Crkvine svaki dan osim ponedjeljka. Polazak je iz Ulice kralja Petra Svačića, iza zgrade Općine i Turističke zajednice u Pakoštanima.

Cijena vožnje na relaciji Pakoštane – Info centar Crkvine iznosi 40 kn po osobi, za djecu 30 kn, a uključuje ulaznicu u Ornitološki rezervat Parka prirode Vransko jezero u kojem posjetitelji mogu promatrati i osluškivati ptice te šetati po 600 m dugoj poučnoj stazi „Ptice Vranskog jezera“.

U neposrednoj blizini Info centra Crkvine nalazi se adrenalinski park, gdje se ovaj vikend po promo cijeni od 50 kn po osobi možete prepustiti avanturi.

Električni vlak i adrenalinski park su financirani kroz projekt „Revitalizacija i povezivanje atrakcija Parka prirode Vransko jezero“, u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, koji su sufinancirani nepovratnim sredstvima Europskoga fonda za regionalni razvoj te Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Raspored vožnje vlakom:

• Polasci iz Pakoštana: 09:00, 10:15 i 11:30 h
• Povratak s Info centra Crkvine: 10:45, 12:00 i 13:15 h

Veselimo se Vašem dolasku u Park prirode Vransko jezero!

elektricni-vlak-nova-turisticka-atrakcija-u-parku-prirode-vransko-jezero-01 elektricni-vlak-nova-turisticka-atrakcija-u-parku-prirode-vransko-jezero-02 elektricni-vlak-nova-turisticka-atrakcija-u-parku-prirode-vransko-jezero-03

vidljivost_logići

Skip to content