Edukativno vodstvo povodom Dana planeta Zemlje

Edukativno vodstvo povodom Dana planeta Zemlje

22.4. 2022. godine Park prirode Vransko jezero obilježiti će edukativnim vodstvom na poučnoj stazi u Ornitološkom rezervatu.  Uz prethodnu najavu osigurajte slobodno mjesto u grupi koja će uz vodiča proći poučnom stazom te uroniti u svijet močvara.

Edukativno vodstvo s početkom u 14:00 sati na info centru Crkvine besplatno je uz prethodno kupljenu ulaznicu.  Najavite svoj dolazak na broj telefona 0976537200 najkasnije do petka 22.4. 2022. u 12:00 sati.

Tema Dana planete Zemlje 2022. je Investirajte u naš planet. Što ćemo sada svi zajedno učiniti?

Ovo je trenutak da promijenimo sve – poslovnu klimu, političku klimu i način na koji djelujemo na klimi. Sada je vrijeme za nezaustavljivu hrabrost da sačuvamo i zaštitimo svoje zdravlje, naše obitelji, sredstva za život… zajedno, moramo ulagati u naš planet.

Jer zelena budućnost je prosperitetna budućnost.

Moramo djelovati (hrabro), inovirati (široko) i provoditi (pravično). Trebat će sve nas. Sve u svemu. Poduzeća, vlade i građani – svi su odgovorni i svi su odgovorni. Partnerstvo za planet.

I dok još ima vremena za rješavanje klimatske krize, vremena za odabir I prosperitetne i održive budućnosti te vremena za obnovu prirode i izgradnju zdravog planeta za našu djecu i njihovu djecu, vremena je malo.

https://www.earthday.org/earth-day-2022

default default default

Skip to content