Novosti

Održana radionica rezidbe maslina

BW1A0339

Za sudjelovanje na besplatnoj edukativnoj radionici o rezidbi različitih sorti maslina i formiranju uzgojnog oblika polikonična vaza u organizaciji Parka prirode Vransko jezero vladao je izniman interes te se je u nedjelju, 18.02.2024. na Crkvinama okupilo više od 50 maslinara, koji su pod vodstvom agronoma dr.sc. Šime Marcelića obnovili svoje znanje o rezidbi maslina. Radionica je održana u maslinicima poznatih pakoštanskih ... Read More »

Digitalna čistka – akcija digitalnog čišćenja

digitalna čistka 2024_FB

Akcija digitalnog čišćenja – Digitalna čistka provodi se peti put za redom u sklopu svjetske akcije pod nazivom Digital Cleanup day, a ove godine se održava 16. ožujka. Očisti svoj digitalni otpad, osvijesti online navike, smanji digitalni otisak i uvedi digitalnu higijenu. Svake godine, Internet i njegovi povezani sustavi proizvedu 900 milijuna tona CO2. Emisije CO2 povezane s internetom veće su od emisija ... Read More »

Polaganje ribičkog ispita – prijave kandidata

BW1A2102

Javna ustanova Park prirode Vransko jezero organizira ispitni rok za polaganje ribičkog ispita, stoga pozivamo sve ribiče koji još nisu položili ribički ispit da se prijave za polaganje. Bez položenog ispita ne može se obavljati sportski ribolov s godišnjom dozvolom te su ispitu dužni pristupiti svi ribiči stariji od 15 godina. Termin je planiran za ožujak/travanj 2024., odnosno kad se ... Read More »

Natječaji za prijem službenika u radni odnos

Pogled s Kamenjaka_2-Iva Rogić_sm

Javna ustanova Park prirode Vransko jezero raspisala je sljedeće natječaje za prijem službenika u radni odnos: računovodstveni referent – financijski knjigovođa, m/ž na neodređeno vrijeme – 1 izvršitelj administrativni tajnik, m/ž na određeno vrijeme (dok traje bolovanje/rodiljni dopust/roditeljski dopust) – 1 izvršitelj Više na: https://narodne-novine.nn.hr/clanci/oglasi/o8370653.html Read More »

Poziv za javno prikupljanje ponuda za izdavanje koncesijskog odobrenja za obavljanje djelatnosti “Iznajmljivanje i davanje u zakup (leasing) opreme za rekreaciju i sport” na području Parka prirode Vransko jezero

BW1A4491_Iv

Javna ustanova Park prirode Vransko jezero objavljuje Poziv za javno prikupljanje ponuda za izdavanje koncesijskog odobrenja za obavljanje djelatnosti “Iznajmljivanje i davanje u zakup (leasing) opreme za rekreaciju i sport” na području Parka prirode Vransko jezero. Rok za dostavu ponuda (bez obzira na način dostave) je 13. ožujka 2024. do 11 sati. Poziv i pripadajuće priloge možete preuzeti na dolje ... Read More »

Poziv za javno prikupljanje ponuda za izdavanje koncesijskog odobrenja za obavljanje djelatnosti prodaje vlastitih poljoprivrednih proizvoda proizvedenih na OPG-u, na vlastitom štandu ili klupi izvan tržnice na malo uz javno-prometnu površinu

BW1A5331

Javna ustanova Park prirode Vransko jezero objavljuje Poziv za javno prikupljanje ponuda za izdavanje koncesijskog odobrenja za obavljanje djelatnosti prodaje vlastitih poljoprivrednih proizvoda proizvedenih na OPG-u, na vlastitom štandu ili klupi izvan tržnice na malo uz javno-prometnu površinu na području Parka prirode Vransko jezero. Rok za dostavu ponuda (bez obzira na način dostave) je 13. ožujka 2024. do 11 sati. Poziv ... Read More »

Poziv za javno prikupljanje ponuda za izdavanje koncesijskog odobrenja za obavljanje djelatnosti ispaše stoke na području Parka prirode Vransko jezero (lokva Benča)

obavljanje-djelatnosti-ispase-stoke-s-ciljem-odrzavanja-vlaznih-travnjaka

Javna ustanova Park prirode Vransko jezero objavljuje Poziv za javno prikupljanje ponuda za izdavanje koncesijskog odobrenja za obavljanje djelatnosti ispaše stoke s ciljem održavanja vlažnih travnjaka na području Parka prirode Vransko jezero (lokva Benča). Rok za dostavu ponuda (bez obzira na način dostave) je 13. ožujka 2024. do 11 sati. Poziv i pripadajuće priloge možete preuzeti na dolje navedenim poveznicama. ... Read More »

Poziv za javno prikupljanje ponuda za izdavanje koncesijskog odobrenja za vođenje tura promatranja ptica – birdwatching na području Parka prirode Vransko jezero

IMG_8065

Javna ustanova Park prirode Vransko jezero objavljuje Poziv za javno prikupljanje ponuda za izdavanje koncesijskog odobrenja za vođenje tura promatranja ptica – birdwatching na području Parka prirode Vransko jezero. Rok za dostavu ponuda (bez obzira na način dostave) je 13. ožujka 2024. do 11 sati. Poziv i pripadajuće priloge možete preuzeti na dolje navedenim poveznicama. Poziv za javno prikupljanje ponuda.pdf ... Read More »

Skip to content